Управління справами
Національної академії наук України

Головна


Про оренду майна, що належить до майнового комплексу НАН України

       З метою дотримання вимог чинного законодавства України при передачі майна НАН України в оренду інформуємо про таке.
       Істотною умовою договору оренди майна, що належить до майнового комплексу НАН України, є орендна плата з урахуванням її індексації.
       Відповідно до Методики розрахунку орендної плати за державне майно га пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 № 786. орендна плата розраховується на підставі вартості майна, визначеної шляхом проведення незалежної оцінки.
       Результати незалежної оцінки згідно з Методикою оцінки об'єктів оренди, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 10.08.1995 № 629. є чинними протягом шести місяців від дати оцінки, якщо інший строк не передбачений у звіті щодо незалежної оцінки.
        Зважаючи на те. що рішення про передачу майна НАН України в оренду приймаються на засіданнях Бюро Президії НАМ України, члени якого перебуватимуть у відпустках до вересня цього року, рекомендуємо опрацьовувати заяви потенційних орендарів та готувати клопотання про передачу майна НАН України в оренду з урахуванням зазначених норм законодавства.

Завантажити лист

Повернутися до рубрики