Управління справами
Національної академії наук України

Головна


Про інтернет-сервіс автоматизованого подання та узагальнення інформації про використання майна НАН України

       З метою забезпечення ефективного використанням майна НАН України та контролю за надходженням коштів від передачі майна НАН України в оренду Центром практичної інформатики НАН України спільно з Управлінням справами НАН України розроблений інтернет-сервіс автоматизованого подання та узагальнення інформації про використання майна НАН України (квартальна довідка про використання державного майна організацією НАН України, що надається щоквартально до 5 числа наступного місяця наростаючим підсумком з початку року).
        Сервіс працює через "Персональний кабінет" на головному порталі НАН України (www.nas.gov.ua) шляхом виконання дії "Подача звітів про використання державного майна". На сьогодні сервіс працює в тестовому режимі й лише для послуг наукових установ НАН України, але з 01.07.2019 подання інформації з використанням зазначеного інтернет-сервісу має здійснюватися всіма установами та підприємствами НАН України, які є орендодавцями майна НАН України, в обов'язковому порядку.
    Для тестування функціонування розробленого інтернет-сервісу просимо наукові установи НАН України надати інформацію про використання державного майна за станом на 01.04.2019 за допомогою цього сервісу, а також, у звичайному порядку, в друкованому вигляді до Управління справами НАН України.
      Для тестування сервісу та його використання у подальшому в системі ХRМ НАН України особа з повноваженнями ученого секретаря в системі має надати повноваження працівнику організації НАН України, який буде відповідальним за подання щоквартальних звітів (даних) про використання майна НАН України (завантажити інструкцію). 

Повернутися до рубрики