Управління справами
Національної академії наук України

Головна


Про проведення інвентаризації об'єктів державної власності

На виконання розпорядження Президії НАН України від 30.12.2011 № 856 "Про проведення інвентаризації об'єктів державної власності" установи, організації та підприємства НАН України повинні за результатами інвентаризації для оновлення відомостей Єдиного реєстру об'єктів державної власності надати Управлінню справами НАН України файл-експорт з автоматизованої системи "Юридичні особи", надіславши його на електронну адресу levkate8@usnan.org.ua. У зв'язку з технічною реорганізацією в НАН України процесу формування та ведення Єдиного реєстру об'єктів державної власності просимо для забезпечення імпортування отриманих відомостей надсилати їх на електронну адресу: reestr@nas.gov.ua.
Крім того, інформуємо, що Фонд державного майна України розробив нову версію автоматизованої системи "Юридичні особи" – версія 5.7. Враховуючи це, просимо завантажити з сайту Фонду державного майна України (http://www.spfu.gov.ua/ukr/reg_creation.php) модуль для оновлення системи та здійснити оновлення автоматизованої системи "Юридичні особи".
Додатково звертаємо увагу, що об'єктами інвентаризації державного майна є лише нерухоме майно установ, організацій та підприємств. До нерухомого майна відповідно до Класифікатора державного майна віднесено: 
- будівлі;
- інженерні споруди; 
- земельні ділянки;
- незавершене будівництво; 
- інше майно (речі), на яке поширюється режим нерухомої речі (права на які підлягають державні реєстрації):
- повітряні судна; 
- морські та річкові судна;
- космічні об'єкти; 
- автомобільні транспортні засоби;
- електротранспортні засоби; 
- сільськогосподарська техніка.


Повернутися до рубрики